Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski și cadou din Germania. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

/FOTO/ Fundația Orange invită la Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu” (P)

12 septembrie 2022, ora 11:13
Distribuie:

Fundația Orange contribuie la promovarea artei lirice în Moldova și susține, în calitate de partener general, organizarea celei de-a 30-a ediții a Festivalului Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu”. 

Astfel, în perioada 8 - 25 septembrie, amatorii muzicii clasice și baletului sunt invitați la Teatrul Național de Operă și Balet pentru a admira prestațiile de excepție ale artiștilor naționali și internaționali. În acest an programul va cuprinde 4 spectacole de operă și 2 spectacole de balet, cu participarea artiștilor marilor scene din Italia, Statele Unite ale Americii, România, Ucraina și Moldova.

Ludmila NISTORICĂ, Președinta Consiliului Fundației Orange Moldova: „Fundația Orange, de 12 ani ajută la incluziunea culturală a societății. Prin susținerea Festivalului Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu”, ne dorim să promovăm opera și baletul de calitate în țara noastră. Iar performanța artiștilor noștri să devină parte a circuitului cultural internațional. Avem convingerea că și cea de-a 30-a ediție a festivalului își va întâmpina oaspeții cu cele mai cunoscute spectacole și cei mai virtuoși interpreți și muzicieni”.

Ion GROSU, Director General al Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”: „Într-un timp în care spiritul lumii este tot mai zgomotos, opera este cea care curăță sufletele. Maria Bieșu își dorea să realizeze din Chișinău un centru al muzicii de operă, să adune în capitala Moldovei artiști talentați din toată lumea. A reușit. Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” duce tradiția acestui fenomen mai departe”.

Debutul festivalului a fost dat de opera „Carmen” de Georges Bizet, în care soprana Valentina Nafornița a interpretat rolul Micaelei. Pasionații de arta lirică vor putea admira spectacolele de balet „Lacul Lebedelor” și „Giselle”, precum și operele „Turandot”, „Boema” și „Aida”. Evenimentul va culmina cu un concert de gală la care vor performa artiști din Ucraina, România și Moldova.

Valentina NAFORNIȚA, soprană, solistă a Operei de Stat din Viena, Austria: „Vreau ca publicul să realizeze și el cât de frumos este să avem pe scenă acești mari artiști, pe care rar îi poți strânge într-un teatru în afară într-o așa distribuție. Noi am putut, chiar la noi acasă”.

În cadrul celei de-a 30-a ediții a marelui eveniment, oaspeții festivalului vor putea admira o expoziție de fotografie, care reflectă implicarea Orange Moldova în calitate de lider social responsabil pe piața TELCO din țară, prin proiectele dezvoltate alături de Fundația Orange. Galeria de fotografie va fi deschisă pentru toți vizitatorii Teatrului de Operă și Balet din capitală până pe 25 septembrie 2022.

Orange Moldova este un promotor fidel al culturii în țara noastră, iar de unsprezece ani, împreună cu Fundația Orange, am creat un parteneriat de succes cu Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Ediția curentă a festivalului este organizată de către Ministerul Culturii al Republicii Moldova și TNOB „Maria Bieșu”.

Despre Fundația Orange Moldova

Fundaţia Orange Moldova a fost înfiinţată în anul 2009, ca parte a organizaţiei cu acelaşi nume la nivel internaţional. Până în prezent, datorită investiţiilor sale, au fost dezvoltate peste o sută de proiecte sociale, în valoare de circa 100 de milioane de lei. Fundaţia Orange Moldova dezvoltă proiecte în patru domenii cheie: educație și educație digitală; ajutor social populației; sănătate și dizabilități; cultură. Beneficiari ai proiectelor Fundaţiei Orange Moldova sunt peste 400 de mii de persoane din toată ţara. 

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Orange a fost desemnată drept cea mai performantă rețea din Moldova pentru a 10-a oară consecutiv (P)

05 iulie 2022, 11:07

InspiratiON session de la Orange Systems: Profesioniștii IT au aflat mai multe despre AWS și tendințele industriei (P)

22 iunie 2022, 14:06

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram