externe

Un candidat a izbucnit în plâns: A obținut un singur vot, deși în familia lui sunt 12 alegători

FOTO: captură YouTube
13 ianuarie 2022, ora 16:00
Distribuie:

Strigăt de nemulțumire în India, după ce un bărbat a candidat pentru un post decizional în satul său în timpul alegerilor locale. Bărbatul a izbucnit în lacrimi când a văzut că a primit un singur vot, deși familia lui numără cel puțin 12 membri cu drept de vot.

Santosh Halpati a candidat pentru o funcție de conducere în satul Chharwala din districtul Vapi și, deși nu se aștepta cu adevărat să câștige, cu siguranță nu se aștepta să primească un singur vot - al lui, a declarat el pentru presa indiană, citată de 20minutos.

O televiziune locală i-a prins lacrimile lui Halpați când a aflat rezultatele, din moment ce și-a dat seama că nimeni nu l-a susținut la alegeri.

"Alegerile vin și pleacă. Dar eu am un singur vot, nici măcar familia nu m-a votat", s-a plâns el.

În ciuda faptului că mai multe persoane i-au promis că îl vor vota, până la urmă se pare că au decis fie să nu mai meargă la vot, fie au votat pentru altcineva.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram