Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

sport

/VIDEO/ Cupa Moldovei: Sheriff a învins categoric Petrocub și s-a calificat în semifinale. Scorul final

13 aprilie 2022, ora 13:51
Distribuie:

Sheriff s-a calificat în semifinalele Cupei Moldovei după ce a surclasat pe teren propriu pe Petrocub cu scorul de 4-0. În penultimul act este prezentă și Sfîntul Gheorghe Suruceni,  care a obținut o victorie tehnică cu FC Florești.  

După ce a învins la limită în campionat pe 8 aprilie, cu 1-0, Sheriff nu a avut milă de Petrocub în sferturile Cupei Moldovei. 

După un sfert de oră, gazdele au deschis scorul după un sfert de oră de joc prin Pernambuco. Replica oaspeților a fost una palidă, iar până la pauză „viespile” și-au dublat avantajul. 

În urma unui contraatac în forță, Thill a fost faultat în careu și arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri, transformată de Badolo. 

Petrocub a încercat să revină în joc cu atacuri la poarta adversă, însă finalul le-a aparținut gazdelor, care au mai punctat de două ori prin același Badolo și Bruno. 

Victorie clară pentru Sheriff, care merge în semifinala Cupei Moldovei, unde este prezentă și Sfîntul Gheorghe Suruceni, care s-a calificat direct după ce FC Florești a fost eliminată din competiție ca urmare a meciurilor trucate. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram