Război în Ucraina, ziua 83: Evacuare din Azovstal, atac la Zatoca, aderare la NATO, petrol mai scump și supărarea Rusiei

timp liber

/HOROSCOP/ Balanțele au parte de o zi specială, cu multe momente de seninătate

13 mai 2022, ora 08:30
Distribuie:

Balanțele au parte de o zi specială, cu multe momente de seninătate care apar din suflet fără efort. Peștii vor lua decizii cu totul speciale, care vor face lumină în multe domenii ale vieții lor.

Horoscop Berbec – 13 mai 2022: Astăzi ai șansa de a trăi momente speciale datorită unor calități de-ale tale la care apelezi rar, dar îți aduc, de fiecare dată bucurii intense. Ca să ajungi la ele, însă, este necesar să vrei să reacționezi frumos la ceea ce te supără. 

Horoscop Taur – 13 mai 2022: Este o zi care te invită la măsură, la bun simț și la detașare de ceea ce te doare. Poate că acele dureri sunt doar rodul unor nemulțumiri închipuite, iar cei care te-au supărat, nu știu nimic despre asta. 

Horoscop Gemeni – 13 mai 2022: Ai parte de o zi interesantă și intensă, care îți va stimula puternic interesul pentru nou, dar și pentru profunzime, care te apropie de soluții cu adevărat inteligente, pentru probleme importante. 

Horoscop Rac – 13 mai 2022: Este vital să exprimi ceea ce te nemulțumește, să încerci să-i convingi pe ceilalți că te simți nedreptățit pe bună dreptate. Dar ar fi corect să te aștepți ca ei să reacționeze, la plângerile tale, altfel decât ai sperat tu. 

Horoscop Leu – 13 mai 2022: Ai șansa de a ajunge la o înțelegere reală și de lungă durată cu un apropiat, cu condiția să fii atent la ceea ce spune și să ții cont de vorbele sale. Altfel, va fi un dialog al surzilor, care nici măcar nu e nou.

Horoscop Fecioară – 13 mai 2022: Trăiești un moment rar, în care vei găsi puterea de a te detașa de toate neplăcerile și de motivele de îngrijorare legate de viitor. Așa vei descoperi că ai motive să ai încredere în tine și în calitățile care te pot ajuta să-ți asiguri un viitor mai bun.

Horoscop Balanță – 13 mai 2022: Ai parte de o zi specială, cu numeroase momente de seninătate care apare, pur și simplu, din sufletul tău, fără niciun efort. Ai putea să prețuiești această stare, atât de mult, încât să-ți dorești. 

Horoscop Scorpion – 13 mai 2022: Ai putea primi o propunere extravagantă de la unul dintre partenerii tă, poate chiar de la cel de cuplu. Să o accepți, ar însemna să faci o mare schimbare în viața ta, ceea ce poate fi intimidant. 

Horoscop Săgetător – 13 mai 2022: Îți remodelezi atitudinea față de muncă și față de starea ta de sănătate, pe toate palierele ființei tale. Poți pune în aplicare, spontan, cunoștințe profunde pe care le-ai acumulat, dar nu le-ai folosit.

Horoscop Capricorn – 13 mai 2022: Vei avea parte de momente speciale, care vor apărea în momentele în care vei dori, sincer, să faci ceva frumos pentru o persoană dragă. Vei înțelege de ce unii oameni prețuiesc mai mult sentimentele, nu obiectele. 

Horoscop Vărsător – 13 mai 2022: Se poate produce o mare schimbare, îndelung așteptată, fără să-ți dai seama prea bine. Centrul de interes este familia și locul tău în lume, cum alegi să răspunzi unor provocări care vin din afara ta sau chiar din interior. 

Horoscop Pești – 13 mai 2022: Pornind de la o persoană din anturajul apropiat, de la o invitație sau de la un refuz al acesteia, vei lua decizii cu totul speciale, care vor face lumină în multe domenii ale vieții tale, de acum înainte.

Sursa: Libertatea

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram