Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

sport

Cine este mascatul Fulger care a adus aurul de la Campionatul țărilor mici din Europa

Foto: Poliția Republicii Moldova
13 iunie 2022, ora 17:03
Distribuie:

Serghei Marghiev este angajatul Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a Inspectoratului General de Poliție (IGP) a obținut medalia de aur de la Campionatul țărilor mici din Europa. Acesta a înregistrat cel mai bun rezultat din cei 17 sportivi.

Multiplul campion a câștigat aurul în cadrul probei de aruncare a ciocanului, la care au participat reprezentanți din 15 state. Serghei  a aruncat ciocanul la o distanță de 74,17 metri.

„Serghei, îți amintim repetat că ai tot respectul și susținerea noastră”, au declarat reprezentanții Poliției Republicii Moldova, care au și anunțat despre succesele angajatului IGP.

De-a lungul activității sale, Serghei Marghiev a adunat în palmaresul său zeci de medalii și diplome de la campionatele, atât locale, cât și internaționale la care a participat.

Prima medalie pentru Republica Moldova, obținută de Marghiev, a fost în anul 2017 la Universiada Mondială, desfășurată în orașul Taipei din Taiwan, Republica Populară Chineză.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram