Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

Premieră la Paris: Art Granit este prima companie din R. Moldova prezentă la expoziția Maison&Objet (P)

13 septembrie 2022, ora 12:46
Distribuie:

În premieră Republica Moldova este reprezentată de către compania Art Granit în cadrul celei mai așteptate expoziții din Europa, Maison et Objet, ce are loc între 8 și 12 septembrie la Paris. Expoziția este dedicată soluțiilor pentru amenajările de interior și exterior, sunt prezentate utimele tendințe și inovații pentru amenajarea spațiilor de locuit, spațiilor comerciale și horeca. Eveniment așteptat de arhitecții  și designerii din întreaga lume ce caută inspirație și soluții de ultimă oră pentru proiectele sale.

Art Granit a expus modele exclusive de mese, console, scaune și chiuvete verticale proiectate și fabricate după tehnologie proprie. Modelele au fost gândite pentru a satisface cel mai selectiv consumator atât din punct de vedere funcțional cât și estetic. Materialele alese: piatra ultracompact Dekton, piatră compozit Silestone, marmură, granit și metal.

Cele trei chiuvete verticale executate din piatră naturală premium,  au o construcție complexă, de formă cilindrică și cubică, cu prelucrare prin termoformare. În cadrul expoziției se bucură de un mare succes, fiind unice prin formă, prelucrare și aspect funcțional.

Mesele și consolele au la bază două tipuri de constructiv: pe picior metalic cu top din piatră ultracompact, asortate cu scaune cu picior din metal. Și mese din piatră naturală pe picioare cilindrice, executate manual prin ciobire și sculptare.

Au fost prezentate posibilitățile de procesare și diverse colecții de piatră pentru lucrări de interior și exterior. Printre cele mai solicitare tipuri de pietre se numără: piatra ultracompact Dekton, colecțiile Onirika și KRAFTIZEN, piatra compozit Silestone, colecțiile Ethereal și Loft, piatra naturala, marmura premium Calacatta și Pietra Grey, granitul din Spania și Brazilia.

Poriectul standului realizat de către designerul Elizaveta Vornicoglo, proiectarea și procesarea  Art Granit. Stilistică eclectică cu elemente de minimalism industrial și high tech. A fost selectată piatra cu finisaj lucios și satinat, în contrastant cu suprafețele mate ale metalului vopsit și a pereților.

În cazul în care nu ați reușit să vizitați standul în cadrul Maison&Objet la Paris, mai aveți oportunitate să vedeți pe viu standul în cadrul expoziției BIFE, ce va avea loc la București în data de 22 - 25 septembrie.

Oricând sunteți bineveniți în showroomul Art Granit unde puteți aprecia pe viu colecțiile de piatră,  să vedeți ultimele tendințe și soluții de procesare, care vă asigură produse funcționale, durabile, dar și unice pentru casa dvs.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram