social

Avocatul lui Costiuc a cerut recuzarea judecătoarei Alina Gorceag. Demersul a fost respins

Foto: Facebook/Democrația Acasă
14 ianuarie 2022, ora 15:17
Distribuie:

Avocatul liderului Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a cerut recuzarea magistratei de la Judecătoria Ciocana, Alina Gorceag, care urmează să se pronunțe asupra măsurii preventive de arest în privința lui Costiu și a lui Veaceslav Nedelea, consilier municipal.  Apărarea consideră că judecătoarea ar fi imparțială. 

Asta deoarece, tot Gorceag a fost cea care a admis demersul de pornire a urmăririi penale. Demersul avocatului a fost respins, iar la această oră magistrata examinează solicitarea procurorului privind aplicarea arestului preventiv. 

La sediul Judecătoriei au venit mai mulți susținători ai lui Vasile Costiuc și membri ai „Democrația Acasă”, care scandează „libertate lui Costiuc” și cer ca ședința de judecată să fie publică. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram