social

Sturza îl ia în derâdere pe Ceban: „Ujas! Ochii cât cepele”. La ce s-a referit fostul premier

14 ianuarie 2022, ora 21:33
Distribuie:

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza l-a luat peste picior pe președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban. Ultimul a declarat în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8 că l-au speriat și pe el facturile la gaz  

„Sperietura anului. Un șef la „gaz” s-a speriat. A venit factura – 5.000 lei! Ujas! Ochii, cât cepele…”, scrie Sturza pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier ține să-i amintească lui Ceban că salariul pe care-l ridică lunar ar trebui să-i ajungă.  

„Păi, dragul meu, dacă mătăluță cu un salariu de bază, cum spun gurile invidioase, de aproximativ 250 000 de mii de lei pe lună te-ai speriat, ce s-a întâmplat cu pensionarul „mediu” care are un venit de 2.500 de lei?”, scrie Sturza.

Peste zi, a publica factura și primarul de Chișinău, Ion Ceban. Ultimul are de plătit pentru consumul de luna trecută aproape 4 300 d lei. „Genocid împotriva propriului popor”, comentează primarul Ceban.  

Fostul premier l-a vizat și pe el în postarea sa. ”Între timp, a venit și factura alternativă la Iv. Ceban - 4293,57 lei. Alt ujas! Genocid, ne zice Iv. Ujasul in Moldova vine la 5000 lei”, scrie Sturza pe Facebook.  

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram