Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

sport

Radu Albot a cedat în primul tur la Halle: Luptă de aproape trei ore cu francezul Ugo Humbert

14 iunie 2022, ora 11:26
Distribuie:

După ce a reușit să treacă în calificările de la Halle, tenismanul moldovean Radu Albot a pierdut în prima rundă a tabloului principal la turneul german. Jucătorul nostru a cedat în trei seturi cu francezul Ugo Humbert. 

Radu Albot a trecut în calificările de la Halle de adversari din Portugalia și Elveția și în prima rundă a tabloului principal s-a duelat cu numărul 50 ATP, francezul Ugo Hubert. 

Tenismanul moldovean a început bine confruntarea și în primul set după o luptă aprigă s-a ajuns la tie-break, unde Albot a fost mult mai concentrat și s-a impus cu 7-4 după 48 de minute. 

Parțialul al doilea a avut același scenariu, însă de această dată adverasarul din Hexagon a câștigat la tie-break. 

S-a ajuns în decisiv unde cei doi jucători au mers cap la cap până la scorul de 5-5, când Humbert a câștigat pe propriul serviciu și ulterior a făcut break, scor 7-5, după un meci care a durat tocmai două ore și 42 de minute. 

Competiția de la Halle a reprezentat pentru  Radu Albot o altă etapă de pregătire pentru turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, care va avea loc în perioada 27 iunie–10 iulie. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram