Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

economic

/FOTO/ Unde putem găsi cea mai ieftină benzină și motorină: Harta stațiilor PECO și prețurilor stabilite pentru carburanți

14 iunie 2022, ora 17:40
Distribuie:

Prețurile la carburanți continuă să crească, iar șoferii din țară încearcă să găsească unde este cea mai ieftină benzină și motorină. În Republica Moldova, prețurile la carburanți ajung până la 33 de lei și 77 de bani pentru un litru de benzină, iar prețul maxim pentru un litru de motorină este de 31 de lei și 34 de bani.

Pe de altă parte, cel mai mic preț pentru un litru de motorină, de 31 de lei și 14 bani, poate fi găsit astăzi, 14 iunie, la o benzinărie din Peresecina.

Totodată, prețul minim pentru un litru de benzină, care este de 33 de lei și 57 de bani, poate fi găsit, la fel, la o stație PECO din Peresecina.

Gaz lichefiat la preț minim de 16 lei și 20 de bani, poate fi găsit la două benzinării. Una este amplasată în Drochia, iar cealaltă în Strășeni.

Prețurile variază de la o stație la altă, iar curioșii care vor să afle unde sunt amplasate benzinăriile cu cele mai bune prețuri la pompă pot accesa site-ul ecarburanti.anre.md.

Aplicația îți va permite să vezi localitățile și raioanele unde sunt amplasate stațiile PECO, dar și prețul pentru un litru de benzină, motorină și gaz.

TV8.md reamintește că ANRE a anunțat noile prețuri plafon pentru data de 15 iunie, respectiv benzina va ajunge să coste la pompă 33 de lei și 86 de bani, iar un litru de motorină va costa 31 de lei și 67 de bani.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Record după record: Motorina va fi mai scumpă cu 33 de bani, iar benzina atinge un nou maxim istoric

14 iunie 2022, 12:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram