Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

Asociația Agențiilor de Recrutare: Oportunitate de angajare legală în Irlanda pentru moldoveni (P)

14 septembrie 2022, ora 17:30
Distribuie:

Asociația Agențiilor de Recrutare (ARA) este organizația neguvernamentală care patronează agențiile naționale de recrutare licențiate, unde cetățenii Republicii Moldova își pot găsi locuri de muncă peste hotare. Asociația este formată din 9 agenții de recrutare, localizate pe întreg teritoriul țării, fiind accesibile oricărui cetățean care intenționează să aplice la ofertele de angajare.

Fiecare dintre agențiile pe care le patronează ARA sunt licențiate de către ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă). Astfel, moldovenii care aplică la oferte cu membrii ARA obțin contract de muncă legalizat și aprobat de către Republica Moldova și țara din Uniunea Europeană unde aleg să se angajeze. 

Rolul Asociației este de a supraveghea activitatea agențiilor, astfel încât cetățenii moldoveni să obțină locuri de muncă în companii de încredere din Europa, fiind respectate drepturile acestora stipulate în contractul lor individual de muncă.

Sub patronajul Asociației Agențiilor de Recrutare, se organizează un eveniment pentru moldovenii interesați de a locui și munci în Irlanda. Este vorba despre un interviu de angajare live, care are loc cu participarea angajatorului din Irlanda. 

Acesta este dispus să angajeze cel puțin 50 de persoane, care să suplinească diverse poziții în domenii precum comerțul cu amănuntul, agricultura, industria alimentară și construcție. 

Angajatorul va evalua candidați din diverse categorii de vârstă, iar cei selectați vor primi 50% reducere din costul biletelor la avion spre Irlanda.

Evenimente de acest fel au fost organizate de către ARA și în trecut, când același angajator și-a ales 50 de candidați moldoveni, care se bucură până în prezent de un loc de muncă în Irlanda.

Interviul oferă mai multe beneficii, cum ar fi: candidații se întâlnesc față în față cu angajatorul, primesc imediat răspuns la orice întrebare referitor la pozițiile de muncă la care aplică sau la condițiile de trai. 

În așa mod, candidatul este informat direct de către angajator despre salariu, sistemul de bonusare, sarcinile pe care le va efectua sau alte prevederi ale contractului individual de muncă, precum și despre localitatea și cultura țării în care urmează să se angajeze. 

Sună oricând la 0(22) 011 070 și adresează-te specialistului de recrutare din regiunea ta, ca să afli totul despre locurile vacante sau despre interviul de angajare

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram