Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

timp liber

/HOROSCOP/ Taurii vor avea parte de o zi cu spor în toate, iar Scorpionii de o zi dificilă din cauza emoțiilor

14 septembrie 2022, ora 08:51
Distribuie:

Ziua de 14 septembrie se arată a fi o zi cu spor în toate pentru Tauri. Între timp, Scorpionii vor avea o zi dificilă din cauza unor emoții greu de ocolit. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 14 septembrie 2022: Este un moment bun pentru a te întoarce la optimism, la bunăvoință și amabilitate în orice interacțiune, chiar dacă unii dintre cei din jur nu-ți sunt prea simpatici și nici nu ai chef să le faci vreo concesie.

Horoscop Taur – 14 septembrie 2022: Ai spor în toate și acest detaliu poate face diferența între a avea o zi bună sau una proastă. Este important să rămâi în această sferă a lucrurilor bune, să apreciezi ceea ce funcționează așa cum trebuie. 

Horoscop Gemeni – 14 septembrie 2022: Cel mai puternic inamic cu care te vei confrunta astăzi este propria minte care tot derulează aceleași gânduri, însoțite de emoții negative. Ar fi bine să cauți soluții, chiar dacă nu le vezi deloc, în acest moment. 

Horoscop Rac – 14 septembrie 2022: Este o zi destul de calmă, chiar dacă apele se tulbură în profunzime și te poți simți copleșit, în anumite momente. Este bine să-ți propui, chiar de la primele ore, să faci lucruri bune și așa vei reuși să-ți faci ziua mai frumoasă. 

Horoscop Leu – 14 septembrie 2022: Pot să apară provocări, dar cele mai grele dintre ele vor veni de la tine, din interpretările pe care le vei da tu situațiilor. O soluție ar fi să încerci să vezi partea bună din fiecare om și din fiecare situație.

Fecioară – 14 septembrie 2022: În aparență, situația e sub control, dar dedesubturile sunt tulburi și greu de gestionat. Ca să te ferești de complicații, ar fi bine să stai departe de situațiile care te supără și să eviți conflictele, de orice fel. 

Horoscop Balanță – 14 septembrie 2022: Este posibil să te consideri blocat într-o situație neplăcută, din cauza unor persoane de la care ai așteptat un sprijin sau o formă de ajutor. Multe dintre aceste provocări sunt doar impresii false, care vor dispărea în scurt timp. 

Horoscop Scorpion – 14 septembrie 2022: Este o zi destul de dificilă din cauza unor emoții care vor fi greu de ocolit și de care vei scăpa greu, chiar și cu eforturi reale. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să-ți găsești și preocupări frumoase, ca să echilibrezi situația. 

Horoscop Săgetător – 14 septembrie 2022: Este bine să temperezi tonul, indiferent cu cine discuți și câtă dreptate ai avea. Este mai important să-ți păstrezi echilibrul decât să convingi pe cineva că ceea ce spui e corect. 

Horoscop Capricorn – 14 septembrie 2022: Dorințele tale te vor lua în stăpânire, în loc să fie invers și nu poate ieși nimic bun din asta. Va trebui să le domolești, măcar puțin, ca să te poți ocupa și de altceva. 

Horoscop Vărsător – 14 septembrie 2022: Ai nevoie de rădăcini sănătoase, ca să te poți înălța spre cer sigur pe tine și puternic. Dar rădăcinile sunt afectate de conflicte, de răni multiple și de supărări acumulate în ani. 

Horoscop Pești – 14 septembrie 2022: Este esențial să te ocupi de tine, dar cu blândețe și grijă față de starea ta de sănătate, în toate sensurile posibile. Frământările de zilele trecute nu ai dispărut nicăieri și de aceea nu trebuie să le lași să te tulbure din nou.

Sursa: Libertatea.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Foc la Ghete spre Nisporeni: Urcăm pe „Everestul” Moldovei, vizităm unicul stejar alb din țară și ne odihnim în corturi de lux

02 octombrie 2022, ora 10:00
Distribuie:

Weekendul înseamnă dorință de relaxare. Unele mai aproape de Chișinău, altele mai îndepărtate, în țară există și colțișoare de natură mai puțin știute, unde odihna nu vine neapărat la pachet cu îmbulzeala orașului. 

Echipa TV8.md vă prezintă noi obiective turistice uimitoare:

Dealul Bălănești

Dealul Bălănești este cel mai înalt punct de pe teritoriul Republicii Moldova. Cea mai mare înălțime din țara noastră e cunoscută de localnici ca „Piscul lui Miron”.

Vizitatorii care ajung în vârful înalt de 430 de metri pot admira o panoramă deosebită. Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 60 de kilometri.

Camping lângă dealul Bălănești

Doi maratoniști dornici de a promova zona copilăriei au deschis o pensiune lângă dealul Bălănești. Cuplul susține că ideea de a deschide un camping confortabil le-a venit în pandemie.

Turiștii au posibilitatea să-şi culeagă singuri zmeura şi căpşuna şi să o consume. Vizitatorii pot să se relaxeze în apa fierbinte din ciubăr și să savureze liniștea și frumusețea rezervației peisagistice Cazimir-Milești.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 70 de kilometri.

Parcul din Milești

Parcul din satul Milești este o arie protejată, reprezentând un monument de arhitectură peisagistică. Aria este întinsă pe 3 hectare și are la bază o vilă rustică după modelul celor din epoca romană.

Aleile în formă de raze delimitează diverși arbori seculari, inclusiv doi copaci de Ginkgo Biloba. Localnicii se mândresc și cu faptul că aici crește unicul stejar alb din Republica Moldova.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 80 de kilometri.

Foc la Ghete spre Orhei: Vizităm două conace pline de istorie și dezlegăm misterul ultimelor hidrocentrale de la Răut

17 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm legenda mănăstirii Condrița și descoperim stejarul lui Ștefan cel Mare de la Scoreni

11 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm istoria bijuteriei de 2.000 de ani, vizităm o mănăstire uimitoare și gustăm mierea cu urzică

25 septembrie 2022, 09:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram