Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

Orange Moldova: Alege în această toamnă Fibră 100%, care vine la pachet cu mai multe beneficii (P)

14 septembrie 2022, ora 10:23
Distribuie:

Orange, operatorul mobil #1 din Moldova, care oferă servicii voce și date mobile, Internet prin fibră și servicii TV, toate sub același brand, și-a lansat ofertele de toamnă. Astfel, clienții obțin noi beneficii la conectare, echipament de ultimă generație pentru Internet și televiziune și cea mai bogată ofertă de conținut TV.

Cu noua ofertă, clienții care conectează Fibră + TV Acasă de la Orange își pot alege beneficiul dorit,  între un smartphone Samsung Galaxy A03 Core la doar 1 leu sau 1200 lei reducere la factură, adică o reducere de 50 lei pe lună pentru o perioadă de doi ani.

Mai mult, clienții care sunt convergenți, adică au servicii fixe și mobile de la Orange pe același cont, primesc și beneficii LOVE pe numărul mobil, și anume, de două ori mai mult Internet gratuit și până la 100 lei reducere lunară la plata Abonamentului. Detalii pe www.orange.md/Love.

Acum, locuitorii din Chișinău și suburbiile sale, precum și cei din Bălți, Ialoveni, Cahul, Orhei și Strășeni se pot bucura de conexiune 100% Fibră, cu super viteză și echipament avansat pentru cea mai bună acoperire Wi-Fi.

Mai multe beneficii și pentru serviciile TV

Noua ofertă aduce clienților și cea mai tare experiență de televiziune și divertisment, cu o grilă TV extinsă de 180 de canale, dintre care 99 în format HD și unul în 4K. Utilizatorii care optează pentru Fibră + TV Acasă de la Orange pot viziona cele mai apreciate filme și seriale direct din confortul propriei locuințe, având acces la HBO și CINEMAX, zeci de canale cu filme, sport și conținut dedicat copiilor.

Mai nou, clienții pot alege echipamentul Orange TV Box 4K pentru o nouă experiență de utilizare a serviciilor TV și de divertisment. Astfel, ei se pot bucura de:

serviciul Pauză/Reluare pentru peste 120 de canale TV,

o telecomandă universală și schimbarea instant a canalelor TV,

Android TV și o experiență unificată pentru televiziune și aplicațiile îndrăgite,

peste 5000 de aplicații disponibile în Google Play pentru acces la filme, programe TV, cărți și cele mai distractive jocuri.

Află mai multe detalii despre noul Orange TV Box 4K pe orange.md 

Despre Orange Moldova:

Orange Moldova este parte din Grupul Orange, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, cu peste 271 milioane de clienți pe cinci continente. În prezent, peste 2,6 milioane de clienți sunt conectați la rețeaua și serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1300 de angajați. 

Orange Moldova deține cea mai extinsă și performantă rețea 3G+ și 4G, dar și 2 premiere mondiale: HD Voice și HD Voice International. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzare. 

Recunoscută drept lider în inovații, Orange deține unul dintre cele mai mari hub-uri IT din țară – Orange Systems, care este al doilea angajator pe piața de tehnologii informaționale din Moldova. În 2019, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Engage 2025, care este ghidat de responsabilitatea socială și de mediu. 

Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.md

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/FOTO/ Fundația Orange invită la Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu” (P)

12 septembrie 2022, 11:09

Orange a fost desemnată drept cea mai performantă rețea din Moldova pentru a 10-a oară consecutiv (P)

05 iulie 2022, 11:07

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram