social

A venit într-un local public cu...toporul. Oamenii au chemat poliția, iar agresorul a fost imobilizat

08 ianuarie 2022, ora 13:28
Distribuie:

Scenele surprinse parcă din filme la Giurgiulești. Un bărbat înarmat cu un topor a intrat într-un local public din apropierea PTF Giurgiulești-Galați și a băgat în sperieți restul clienților.

S-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri. Oamenii au chemat poliția înainte ca agresorul să intre în local. Bărbatul a fost observat cum, în drumul său, distrugea cu toporul tot ce-i ieșea în cale. Iar atunci când a intrat în local a început să-i amenințe.   

Din fericire, oamenii legii au intervenit la timp și nimeni nu a avut de suferit. Agresorul a fost imobilizat și reținut. Acesta era beat criță și sub influența drogurilor.  În timpul audierilor, bărbatul se comporta inadecvat, așa că poliția nu a putut stabili identitatea acestuia. Verificările ulterioare au scos la iveală că, de fapt este un consătean din Giurgiulești, în vârsta de 39 de ani. Agresorul s-a ales cu dosar penal.

Amintim că în seara de Ajunul Crăciunului pe stil vechi, un caz similar s-a produs la Durlești. Atunci, un bărbat a sărit la bătaie fiind înarmat cu o sabie.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram