social

Administrația spitalului de copii „V. Ignatenco” își cere scuze pentru imaginile cu măștile în photoshop. „Medicii sunt mereu la datorie”

11 ianuarie 2022, ora 16:20
Distribuie:

Administrația spitalului de copii „Valentin Ignatenco” a venit cu o reacție la imaginile în care mai mulți medici ai instituției apar cu fețele acoperite cu măști puse în photoshop. Într-o postare pe Facebook, reprezentanții spitalului își cer scuze. 

„Ne cerem scuze pentru acțiunea colegului care a decis să posteze pozele anume așa. Medicii sunt mereu la datorie și își exercită munca profesionist”, se menționează în mesajul administrației spitalului. 

Mai multe fotografii în care mai mulți medici de la „Valentin Ignatenco” au apărut cu fețele acoperite de măști în photoshop au scandalizat astăzi opinia publică. Detaliul a fost observat la aniversarea celor 36 de ani la fondarea instituției medicale. 

Deși inițial pe pagina de Facebook a instituției au fost postate patru fotografii, două din ele, cele făcut în photoshop, au fost scoase la scurt timp. 

În scurt timp, cu o reacție a venit și Ministerul Sănătății, care i-a îndemnat pe doctori să respecte măsurile anti COVID.

„Fondatorul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” este Consiliul Municipal Chișinău. Ministerul Sănătății îndeamnă populația, în special lucrătorii medicali, să respecte măsurile de protecție”, se menționează într-un mesaj de la Ministerul Sănătății.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram