social

Astăzi și mâine sunt ultimele zile de imunizare din Campania „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe Vechi!"

25 decembrie 2021, ora 10:12
Distribuie:

Zilele de 25 și 26 decembrie sunt ultimele zile de imunizare împotriva COVID-19, din cadrul Campaniei „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbăorim pe Vechi”. Astfel, autobuzul de vaccinare se va afla pe bd. Moscova 17/4, lângă restaurantul Trattoria della Nonna, între orele 11:00 - 18:00. 

Campania a fost lansată de Primăria municipiului Chișinău, în parteneriat cu Asociația MĂR și s-a desfășurat în fiecare weekend, timp de 1,5 luni, din noiembrie și până acum, în sectoarele orașului: Ciocana, Buiucani, Botanica, Râșcani.

Pe lângă beneficiul vaccinării, persoanele care s-au imunizat în cadrul Campaniei, au primit tichete de consum de la partenerii din HoReCa.

Timp de 10 zile de weekend, în cadrul Campaniei au fost imunizate 1053 de persoane, cu seruri validate la nivel internațional.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram