Record absolut: 3.907 infectări cu coronavirus și încă 18 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

externe

Atac cu cuțitul în campusul Universității din Tokyo. Agresorul, supărat că avea note mici la școală

Foto: Agerpres.ro
15 ianuarie 2022, ora 13:39
Distribuie:

Trei persoane au fost rănite în Japonia, după un atac cu cuţitul la Universitatea din Tokyo, unde avea loc examenul de admitere. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de sâmbătă, 15 ianuarie, după ce agresorul, un adolescent de 17 ani a intrat cu un cuțin în instituție, scrie Libertatea.ro.

Un bărbat de 72 de ani a fost grav rănit, iar celelalte două victime, un băiat şi o fată, ambii de 18 ani, nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

Potrivit informațiilor preliminare, tânărul şi-a recunoscut fapta şi a explicat că nu avea rezultate bune la şcoală şi a vrut să „provoace un incident şi să moară”.

 El a mai spus că a venit cu cuţitul de acasă, iar înainte de atac a declanşat un incendiu într-o staţie de metrou, în apropiere de campus. 

Departamentul de pompieri din Tokyo a confirmat că a fost chemat să intervină în zona respectivă şi că incendiul a fost stins o oră mai târziu. În pofida incidentului, examenele de admitere au continuat.

Adolescentul de 17 ani, a fost reținut imediat. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram