social

Atenție, călători! Cozi și circulație îngreunată la punctul de trecere a frontierei Criva

26 decembrie 2021, ora 19:04
Distribuie:

Poliția de Frontieră anunță că la această oră se înregistrează circulație îngreunată în punctul de trecere a frontierei Criva. Respectiv, aproximativ 30 de mașini sunt la linia de control pe sensul de intrare în Republica Moldova. 

„Pentru fluidizarea traficului este folosită la maxim infrastructura punctului de trecere și suplimentat numărul de angajați ai Poliției de Frontieră. Totodată, informăm că cele două puncte de trecere din proximitate Larga-Kelmențî și Briceni-Rossoșani sunt libere, fapt ce recomandăm să optați din timp pentru revenirea acasă prin aceste puncte”, informează reprezentanții punctului de trecere al frontiere.

Totodată, aceștia îndeamnă călătorii să completeze din timp fișa epidemiologică online (https://fisa-covid.gov.md/),  pentru a exlude timpul de așteptare. 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram