social

Atenție, călători! Se atestă trafic intens la ieșirea din țară spre Ucraina la PTF Criva-Mamaliga

06 ianuarie 2022, ora 13:15
Distribuie:

În continuare, se atestă trafic intens la ieșirea din țară spre Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Criva-Mamaliga. Călătorilor li se recomandă să opteze pentru alte puncte de trecere.

La ora actuală se poate traversa liber prin punctele de trecere a frontierei de stat  Larga – Kelmențî și  Briceni-Rossoșani. Călătorilor li se recomandă să aleagă din timp aceste puncte de trecere pentru a evita aglomerațiile în vamă.

Circulația anevoioasă  în punctul de trecere a frontierei Criva-Mamaliga se menține de câteva zile. De dimineață, mai multe mijloace de transport erau  în așteptare pentru a intra în Ucraina. Iar cele patru autorități de frontieră și cele vamale din Republica  Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă.

În același timp, poliția de frontieră informează că toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram