social

Atenție la cadourile pentru copii! Poliția a descoperit un lot ce conținea dulciuri cu termen de valabilitate expirat

30 decembrie 2021, ora 12:59
Distribuie:

Poliția din nordul țării a ridicat zeci de cadouri destinate copiilor, dar care conțineau dulciuri expirate în urma unor verificări efectuate la mai mulți agenți economici, care dețin activitatea de fabricare, distribuire și comercializare a unor produse alimentare.

În cadrul verificărilor, au fost depistate produse alimentare care aveau termenul de valabilitate expirat, dar erau expuse spre comercializare, fiind ambalate în cutii cu cadouri pentru copii.

Prin urmare, au fost ridicate 87 de astfel de cadouri, în valoare totală de 7000 lei.

Dacă agenții economici vor fi găsiți vinovați, aceștia vor achita o amendă de la 1 200 de lei până la 4 500 de lei pentru falsificarea și contrafacerea produselor, plus încă o amendă de până la 6 000 de lei pentru comercializarea mărfurilor cu termenul de valabilitate expirat.

 Totodată, aceștia riscă să fie privați pentru un an de dreptul de a mai desfășura o anumită activitate.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram