social

Atenție pentru cei care s-au pornit la drum ! Punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni și-a sistat temporar activitatea

28 decembrie 2021, ora 09:01
Distribuie:

Update: Poliția de Frontieră anunță că și-a reluat activitatea punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni.

Atenție pentru cei care s-au pornit la drum. Poliția de Frontieră anunță că punctul de trecere Giurgiulești-Reni și-a sistat temporar activitatea, pe motiv că pe partea ucraineană a fost deconectată energia electrică.

Călătorilor li se recomandă să opteze  pentru alt punct de trecere din proximitate - Cișmichioi-Dolinscoe.

La primele ore ale dimineții, la vama Leușeni s-a înregistrat un flux mărit de autocare și microbuze pe direcția de intrare în Republica Moldova. S-a lucrat la capacitate maximă și din cauza vremii.  Pe parcursul nopți, polițiștii de frontieră au dat o mână de ajutor mai multor persoane, mașinile cărora au derapat și s-au blocat pe marginea traseelor.

La intrarea în Ștefănești, raionul Ștefan Vodă, patrula Poliției de Frontieră a intervenit pentru ajuta un conațional care nicidecum nu reușea să se deplaseze cu mașina, din cauza ghețușului. La Costești și Cosăuți, late mijloace de transport au fost deblocate din zăpadă cu suportul autospecialelor de frontieră.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram