social

Atenție! Se intensifică traficul la PTF Leușeni. Călătorii sunt îndemnați la calm

08 ianuarie 2022, ora 12:29
Distribuie:

UPDATE:  Situație neschimbată în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Se menține flux majorat de mijloace de transport pe sensul de ieșire din țară. Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să opteze pentru alte puncte de trecere din proximitate, prin care se circulă lejer - PTF Costești sau PTF Sculeni.

Poliția de frontieră anunță că, în ultimele ore, se intensifică traficul transfrontalier prin punctul de trecere a frontierei Leușeni. Pe sensul de ieșire din Republica Moldova sunt circa 50 de autoturisme.

La moment, angajații Poliției de Frontieră împreună cu cei din Serviciul Vamal lucrează la capacitate maximă, a fost suplinit numărul de angajați, inclusiv aplicată procedura de „revers”. Asta înseamnă că o parte din fluxul unităților de transport  este direcționat pe banda de circulație opusă.

Călătorii sunt rugați să manifeste înțelegere și răbdare. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram