Au vrut să scape de carantină, dar s-ar putea pomeni după gratii

10 ianuarie 2022, ora 18:02
Distribuie:

Mai multe persoane s-au ales cu dosare penale după ce au încercat să mituiască  polițiștii de frontieră. S-a întâmplat pe parcursul nopții trecute la vama  Leușeni.

Mai exact, în timpul verificărilor vamale legale, polițiștilor de frontieră le s-au oferit bani pentru a trece cu vederea anumite  iregularități.

Unii au încercat astfel să evite plasarea în autoizolare, așa cum prevede procedura în contextul pandemiei COVID-19. De asemenea, s-a încercat traversarea PTF cu acte expirate și neconformități în actele de posesie pentru mijlocul de transport.

În total este vorba despre șase tentative de mituire.  În toate cazurile este vorba despre conducători auto cu vârste cuprinse între 29 și 43 de ani, toți cetățeni ai Republicii Moldova.

Acum, toți s-au ales cu dosare penale. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unități convenționale.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram