Record absolut: 3.907 infectări cu coronavirus și încă 18 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

Avea în casă peste 19 mii de euro cu semne de falsificare. Un tânăr din Bălți a ajuns pe mâna poliției

30 decembrie 2021, ora 12:44
Distribuie:

În urma perchezițiilor la domiciliul unui tânăr din Bălți, oamenii legii au dat peste 19 050 de euro, bani care ar fi falsificați. Investigațiile continuă, iar procurorii cred că ar fi și alte persoane implicate.

Schema de fabricare și punere în circulație a banilor falși a ajuns în vizorul procurorilor din nordul țării încă în februarie curent.  Atunci, doi tineri din Bălți au pus în circulație în municipiului două bancnote false cu nominalul de 100 dolari SUA.

Cele  două persoane învinuite în săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a semnelor bănești false au fost expediate în instanța de judecată pentru examinare în fond. Concomitent, procurorii în comun cu ofițerii de poliție, continuând investigațiile în vederea stabilirii persoanelor care au transmis bancnotele false celor două persoane vizate supra, au mai identificat și o altă persoană implicată în schema infracțională. Este vorba despre bărbatul în casa căruia s-au găsit cele 19 mii de euro.

Investigațiile pe acest caz sunt în plină desfășurare, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului și identificării tuturor persoanelor implicate în schema infracțională.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram