social

Bilețchi amenință deschis CNA: „Știți cum se întâmplă... Scurtcircuite, casa oricât de luxoasă poate să ardă într-o noapte”

14 ianuarie 2022, ora 18:43
Distribuie:

Politicianul Vlad Bilețchi, președintele AUR lansează amenințări deschise  în spațiul public: ”Nu fiți atât de curajoși și puternici. Fiecare din voi are o singură viață și o singură moarte, stați liniștiți. A venit timpul să răspundeți. Noi o să venim direct la voi și o să vă cerem socoteală”.

Într-un live pe Facebok, Bilețchi s-a adresat ofițerilor CNA, care ar putea, zice el, să-l viziteze.

„Vreți să veniți la mine acasă, veniți prieteni, dar aveți grijă că o să aveți tare multe probleme, o să pierdeți dosare la CEDO și  vă asigur că o să săriți din funcții mai repede decât vă așteptați. Eu nu prea sunt mers la biserică, încercați-vă norocul prieteni și veniți la mine acasă la 06.30 cu busul de la CNA și atunci o să vedeți ce o să se întâmple”, zice Bilețchi.

În continuare și el le promite urmăritorilor săi că situația „o să sară în aer”.

„O să sară în aer cum a zis Filat, numai că acuma chiar o să sară în aer. Tot despre voi - câtă mită luați, cât costă un an ca să ieși de la pușcărie. Oameni care vor ieși și vor vorbi, vor spune cărui procuror și câtă mită au dat ca să scape de ani de pușcărie. Și ferita sfântul  cineva din voi să fugă din RM. Noi nu suntem blocul ACUM, noi nu suntem cei de la PAS să vă lăsăm să fugiți cu avioanele. N-o să vă găsească nimeni când o să dispăreți din Republica Moldova. Aveți grijă, vă fac o amenințare deschisă”, zice Bilețchi.

În continuare, anticipează că ar putea fi  vizat de CNA, îi invită chiar la el acasă, dar îi și avertizează despre ce ar putea să urmeze.

„Și ferita sfântul  să înceapă, să încerce să facă ceva, încercați,  veniți la mine acasă și o să veniți la mine acasă și o să vedeți ce se întâmplă. Fiecare ofițer care o să intre la mine în casă o să răspundă, de unde o furat, cât o furat. Știți cum se întâmplă scurt circuite, casa oricât de luxoasă nu ar fi ea poate să ardă într-o noapte, mașinile pot să ardă, vedeți cum arată la știri. Încercați, prieteni.  Eu nu mă joc cu focul”, spune Vlad Bilețchi.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram