social

Boris Gîlca își încheie interimatul și devine șef al Direcției generale asistență socială și sănătate

03 ianuarie 2022, ora 11:35
Distribuie:

Boris Gîlca își încheie interimatul și devine șef al Direcției generale asistență medicală și socială. Despre aceasta a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban, la ședința operativă de la Primărie. Edilul a menționat că Boris Gîlca este învingătorul concursului pentru ocuparea acestei funcții, transmite IPN.

„Domnule Gîlca, felicitări. Noi vă cunoaștem foarte bine. Eu cred că pe bună dreptate și binemeritat dețineți această funcție importantă. Sunt sarcini extrem de importante de realizat atât pe domeniul sănătății, cât și pe domeniul protecție socială. Să nu ne relaxăm și să fim axați în continuare pe priorități. Chișinăul trebuie să dețină un sistem puternic și bine organizat în ambele domenii”, a declarat Ion Ceban.

La rândul său, Boris Gîlca a menționat că pentru el este o onoare și o responsabilitate să dirijeze cu sistemul municipal de sănătate și cel social. „Într-adevăr avem sarcini importante și împreună în echipă, sunt sigur că le vom realiza. Îmi asum toată responsabilitatea”, a declarat șeful Direcției.

Boris Gîlca a deținut interimatul funcției de șef al Direcției generale asistență medicală și socială din iunie 2021, după demisia Tatianei Bucearschi. Anterior, a exercitat mai multe funcții la nivel central, inclusiv cea de viceministru și secretar de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram