social

Caz șocant în Cahul. După ce a luat-o la pumni, o femeie și-a înjunghiat cu un cuțit concubinul

Foto simbol
14 ianuarie 2022, ora 11:02
Distribuie:

O femeie din Cahul a fost reținută pentru 72 de ore după ce și-a înjunghiat concubinul. Totul s-a întâmplat în ajunul Sfântului Vasile, după ce între aceștia s-a iscat un scandal.

Femeia în vârstă de 58 de ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu concubinul său, iar la un moment dat a început o ceartă între aceștia. Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii femeii, iar aceasta nu a ezitat și l-a înjunghiat cu un cuțit în zona inimii.

Când a realizat gravitatea situației, acesta a solicitat serviciul de urgență, iar bărbatul a fost transportat și internat în Spitalul de Urgență din Cahul, secția reanimare.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că cei doi au mai fost anterior judecați și privați de libertate cu ispășirea pedepsei.

Polițiștii au pornit o cauză penală pe cazul dat. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram