social

Caz șocant într-o localitate din Călărași! O femeie și-a înjunghiat mortal concubinul

02 ianuarie 2022, ora 10:02
Distribuie:

Caz șocant într-o localitate din raionul Călărași. O femeie de 35 de ani și-a înjunghiat mortal concubinul de 32 de ani, în urma unui conflict. Tragedia s-a produs în seara de 1 ianuarie. 

Potrivit informațiilor de la Inspectoratul de Poliție Călărași, femeia se afla acasă cu doi din cei trei copii minori ai săi, unul al ei și al victimei, când a venit un vecin pentru a le aduce celor mici cadouri de Revelion. Peste un timp, la geam a început să bată concubinul, cerând ca femeia să îi permită să intre în casă. 

Femeia a refuzat să îi deschidă ușa, însă bărbatul a găsit o modalitate să intre în locuință și a început să o agreseze verbal. Aceasta ar fi luat un cuțit de bucătărie și l-ar fi înjunghiat în regiunea inimii. 

Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico - legală. Oamenii legii au pornit o cauză penală și au reținut-o pe femeie pentru 72 de ore. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram