social

Caz tragic la Fălești. O fetiță de 10 ani și-a găsit mama strangulată în șopronul din curtea casei

29 decembrie 2021, ora 13:45
Distribuie:

Caz tragic la Fălești. O fetiță de 10 ani și-a găsit mama strangulată în șopronul din spatele casei. Potrivit polițiștilor, femeia în vârstă de 29 de ani, și-ar fi pus capăt zilelor în urma unei discuții cu soțul care se află peste hotarele Republici Moldova.

Serviciul de urgență a fost solicitate marți, 28 decembrie, în jurul orei 21:25  de către vecinii femeii care a încercat să se sinucidă prin strangulare. Sosiți la fața locului, medicii nu au putut decât să constate decesul acesteia.

Potrivit informațiilor preliminare, victima ar fi avut o convorbire telefonică cu soțul care este plecat peste hotare, ulterior după ce a încheiat discuția a ieșit afară și nu s-a mai întors.

La scurt timp, minora a găsit-o pe mama sa strangulată cu o funie într-un șopron din curtea casei.

Familia are doi copii, unul în vârstă de 5 ani și altul de 10 ani și nu se află în vizorul Inspectoratului de Poliție Fălești.

Polițiștii au pornit o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram