social

Ceban cere publicarea contractului semnat cu Gazprom: „Avem nevoie de 90 de milioane de lei în plus”

13 ianuarie 2022, ora 11:37
Distribuie:

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban cere autorităților centrale să facă publice condițiile stabilite în contractul semnat cu Gazprom.  În acest fel, oamenii, inclusiv administrațiile locale, vor ști la ce să se aștepte în viitor.

„Noi acuma suntem puși în situația să căutăm alte  90 de milioane de lei, cheltuieli suplimentare pentru întreținerea instituțiilor de învățământ și spitale  din cauza prostiei guvernării. Pentru compensațiilor la căldură, am planificat o sumă și grație faptului că ceea ce fac ăștia  de la guvernare cu tarifele,  deja astăzi ne costă în surplus cu 90 de milioane de lei”, s-a indignat Ceban.

Mai mult, în contextul în care cel mai mare furnizor de energie electrică  din Moldova a solicitat dublarea tarifului, municipalitatea va trebui să redirecționeze alte câteva sute de mii de lei.

„Dacă se mai scumpesc lumina trebuie să mai caut 200 de mii de lei”, a specificat Ceban.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram