social

Cei mai activi studenți ai Universității de Medicină au fost premiați la Gala Studenților Laureați 2021

25 decembrie 2021, ora 15:10
Distribuie:

Cei mai activi studenți ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” au fost premiați la Gala Studenților Laureați 2021. Tinerii s-au ales cu diplome de merit la categoriile studii, cercetare, abilități organizatorice, voluntariat în combaterea pandemiei COVID-19, voluntariat în coordonarea proiectelor sociale și sport.

Mai mult, în cadrul evenimentului, ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a înmânat premii și studenților rezidenții implicați în proiectul Mecanismul de Monitorizare la Distanță a Pacientului COVID+ . 

Ministra a ținut să le mulțumească studenților pentru performanțele obținute atât în procesul de studii, cât și în cadrul activităților în afara programului academic.

„Din partea Ministerului Sănătății, vă mulțumesc din tot sufletul pentru toate activitățile realizate pe parcursul acestor doi ani grei pandemici. Ați fost alături de oameni, colegii dvs în spitale, ați participat în proiecte extraordinare, deși sunteți atât de tineri și la început de cale”, a spus Ala Nemerenco.

La rândul său, rectorul USMF „Nicolae Testemițanu”, Emil Ceban, și-a exprimat recunoștința și aprecierea pentru rezultatele obține de studenți.

„Sunteți un exemplu demn de urmat. Mizăm mult pe inteligența, perseveranța și creativitatea voastră. Vă dorim să deveniți medici și farmaciști de înaltă competență, slujitori fideli ai sistemului de sănătate indiferent de țara de origine, promotori ai modului sănătos de viață și oameni cu o cultură, morală de nivel înalt”, a menționat și Emil Ceban.

Gala Studenților Laureați este un eveniment cultural organizat în fiecare an de USMF „Nicolae Testemițanu” și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova. Evenimentul are scopul de a aprecia performanţele academice și extracurriculare ale studenților.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram