social

Celebrul serial „Giuvaierul Palatului”, difuzat din 17 ianuarie la TV8: Milioane de fani și numeroase premii

13 ianuarie 2022, ora 15:06
Distribuie:

Serialul „Giuvaierul Palatului” va rula la TV8 începând cu 17 ianuarie, de luni până joi, la ora 17:45.

Filmul este o dramă istorică de mare succes, obținând numeroase premii și înregistrând rating-uri înalte în mai multe state. 

Filmul a cunoscut un mare succes în Asia, în țări precum Iran, China, Hong Kong, Singapore, Japonia, Thailanda și altele. De asemenea, acesta a rulat și în Australia, Statele Unite, România, Ungaria, Rusia, Canada și Israel. 

Detaliile despre arta culinară, comportamentul social sau costumele de epocă te vor face să te îndrăgostești de acest serial coreean de top. 

Apreciat cu note înalte în cea mai mare bază online, filmul a cucerit inimile a milioane de telespectatori din întreaga lume, iar actrița din rolul principal a fost premiată de către MBC Drama Awards, pentru cel mai bun rol feminin. 

Din 17 ianuarie, nu ratați povestea celei, care a intrat în istorie ca fiind singura femeie care a devenit medic într-o societate patriarhală, în care medici puteau fi doar bărbaţii.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram