externe

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, amânată din cauza răspândirii Omicron

Foto: decc.org
06 ianuarie 2022, ora 14:39
Distribuie:

Cea de-a 64-a ediție a premiilor Grammy, care trebuia să aibă loc la finalul acestei luni la Los Angeles a fost amânată din cauza răspândirii variantei Omicron a coronavirusului. Gala urma să aibă loc pe 31 ianuarie pe o arenă din centrul oraşului Los Angeles, scrie Libertatea.ro.

„Având în vedere incertitudinea în ceea ce priveşte varianta Omicron, organizarea spectacolului pe 31 ianuarie include pur şi simplu prea multe riscuri”, potrivit unui comunicat al Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări a SUA.

Nominalizările pentru cea de-a 64-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy au fost anunţate în noiembrie. Muzicianul american de jazz Jon Batiste şi cântăreţul canadian Justin Bieber sunt în fruntea nominalizărilor pentru premiile Grammy. 

Cu 11 nominalizări, pianistul afro-american şi totodată artist R&B în vârstă de 35 de ani este cu mult în faţa megastarului pop canadian în vârstă de 27 de ani, cu opt nominalizări. Doja Cat şi H.E.R. au, de asemenea, opt, iar Billie Eilish, şapte. Olivia Rodrigo, o cântăreaţă şi actriţă americană în vârstă de 18 ani, are şapte nominalizări. 

Ceremonia din 2021 a Premiilor Grammy a fost, de asemenea, amânată din cauza pandemiei, însă a fost organizată în martie în loc de luna ianuarie şi a inclus o combinaţie de segmente preînregistrate şi segmente live în faţa unui public restrâns, care a respectat distanţarea socială. 

Premiile Grammy sunt oferite anual de către Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări a Statelor Unite ale Americii pentru realizări deosebite în domeniul înregistrărilor muzicale.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram