auto

CES 2022: Sony a decis să-şi încerce norocul în businessul auto şi prezintă prototipul unui SUV electric

FOTO: autoblog.md
05 ianuarie 2022, ora 14:19
Distribuie:

La CES 2020, Sony Group Corporation a anunțat VISION-S – o inițiativă menită să contribuie la evoluția mobilității și a expus un prototip de vehicul la standul său. 

Pentru a demonstra acest concept în lumea reală, Sony a început testele pe drumurile publice în Europa în luna decembrie același an și unele de verificare a siguranței și experienței utilizatorului a tehnologiei de imagistică și de detectare instalate în interiorul și în afara vehiculului, precum și pentru sistem de interfață mașină (HMI). 

Sony a demarat testele de conducere cu folosirea tehnologiei 5G în aprilie 2021 și va continua să aplice tehnologiile sale de ultimă oră pentru a oferi noi experiențe în domeniul mobilității, care se află într-o fază de trecere la vehiculele electrice (EV).

Sony intenționează să dezvolte în continuare eforturile de mai sus pe măsură ce intră într-o nouă fază a dezvoltării VISION-S și a făcut câteva anunţuri importante la CES 2022. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram