social

Clipe de coșmar pentru un bătrân de 90 de ani din Căușeni. Bărbatul a fost bătut și jefuit în propria locuință

Foto: Kanal D
13 ianuarie 2022, ora 14:05
Distribuie:

Clipe de coșmar pentru un bătrân de 90 de ani din Căușeni, care a fost bătut și jefuit în propria locuință. Făptașii sunt doi tineri de 17 și 18 ani.

Totul s-a întâmplat acum două zile. Poliția din Căușeni a fost contactată de către un tânăr, care s-a prezentat a fi nepotul bătrânului de 90 de ani. Băiatul, care îl vizita regulat și îi aducea de mâncare, a declarat că bunelul său a fost bătut și jefuit de bani și produse alimentare în propria casă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul, care locuia de unul singur, dar care zilnic era vizitat de nepot, a fost agresat fizic de către două persoane necunoscute, ulterior fiind deposedat de 2500 lei și de produse alimentare.

Victima a fost transportată la Spitalul Raional Căușeni pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au identificat și reținut doi suspecți. Este vorba despre doi tineri de 17 și respectiv 18 ani din aceeași localitate.

Indvizii și-au recunoscut vinovăția și riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de până la 10 ani.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram