social

Consiliul Național pentru Drepturile Omului are noi membri. Cine sunt aceștia

12 ianuarie 2022, ora 16:10
Distribuie:

A fost extins numărul membrilor Consiliului Național pentru Drepturile Omului de la 23 la 27 și a fost exclus Președintele Consiliului Național de Participare, odată cu expirarea mandatului său. Cabinetul de miniștri a aprobat proiectul hotărârii cu privire la actualizarea componenței Consiliului.

Prin urmare, în lista membrilor Consiliului a fost inclus: viceprim-ministrului, Ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a viceprim-ministrului pentru Reintegrare, precum și a miniștrilor Educației și Cercetării, Culturii, Sănătății, Mediului, Muncii și Protecției Sociale, Agriculturii și Industriei alimentare.

Lista membrilor Platformei poate fi suplinită cu reprezentanți ai organizațiilor necomerciale, ai căror modalitate de alegere și delegare este prevăzută în Regulamentul Consiliului.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram