social

Contrabandă cu țigări, dată peste cap un câine de la vamă! Peste două mii de pachete, ascunse într-un autocar de pe ruta Chișinău - Sibiu

10 ianuarie 2022, ora 16:05
Distribuie:

Angajații Serviciului Vamal, asistați de câinele Daiana, au zădărnicit o tentativă de scoatere ilegală din Republica Moldova a peste 2 000 pachete de țigări nedeclarate. Bunurile erau ascunse în locuri special amenajate în podeaua și rezervorul unui autocar de pe ruta Chișinău – Sibiu (România). Vameșii au fost asistați de Daiana, câinele specializat al vămii.

Cazul a fost înregistrat pe 9 ianuarie 2022, la postul vamal Sculeni. În baza analizei de risc, funcționarii vamali au supus autovehiculul unui control fizic minuțios, implicând și patrupeda Serviciului Vamal - Daiana, care a semnalat, prin reacție, prezența în autocar a țigărilor .

În rezultatul verificărilor amănunțite, vameșii au constatat că, autocarul a fost reutilat prin montarea unor instalații greu accesibile în rezervorul pentru combustibil și în podeaua mijlocului de transport, din care au fost extrase 2100 de pachete de țigări de diferite mărci.

Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul autocarului intenționa să transporte țigările în România, unde urma să le comercializeze.

Lotul produselor din tutun au fost confiscate, iar autocarul - reținut până la elucidarea tuturor circumstanțelor. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram