social

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, despre jocurile de noroc „Noroc nu există, noroc există doar în basme”

28 decembrie 2021, ora 14:38
Distribuie:

Legea care interzice publicitatea jocurilor de noroc este trecută la capitolul succese de către deputații PAS. Pe sfârșit de an, legislatorii PAS subliniază reușitele și trasează obiectivele pentru anul viitor.

Una dintre reușitele PAS, este Legea cu privire la interzicerea oricărei publicități  pentru jocurile de noroc.  Potrivit deputatului Dumitru Alaiba, în acest fel, cetățenii sunt protejați în fața riscului de a cădea în capcana acestei industrii.

„Noroc nu există, noroc există doar în basme. Aceasta este o abordare corectă. Zilnic, în Moldova sunt vândute 1,3 milioane de bilete, vânzări mai mari decât majoritatea lanțurilor supermarketurilor, ceea ce nu este normal. Acest lucru denotă dependența populației de jocurile de noroc”, a menționat Alaiba.

Deputații au votat pe  25 noiembrie Legea care interzice publicitatea jocurile de noroc.

Printre alte reușite s-a menționat anularea secretului offshore și transparentizarea beneficiarilor reali și activi. De asemenea, Legea Legea privind mecanismul de examinare a investițiilor de importanță pentru securitatea statului, precum și decizia de efectuare a auditului public a SA „Moldovagaz”.

Pentru anul viitor, sunt trasate trei priorități de bază. Și anume – îmbunătățirea climatului de afaceri, reducerea birocrației și digitalizarea continuă.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram