Desprinse parcă din poveste! În seara de Revelion, pe străzile Capitalei vor circula 11 troleibuze decorate cu luminițe

31 decembrie 2021, ora 15:14
Distribuie:

În seara de Revelion, începând cu ora 18:00, pe străzile Capitalei vor circula 11 troleibuze decorate cu luminițe multicolore, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Două vehicule sunt de epocă, fabricate în anul 1949 și, respectiv, în 1966, iar celelalte troleibuze sunt noi, achiziționate în ultima perioadă.

Unitățile de transport vor face un tur al orașului. Troleibuzele de epocă vor circula doar în seara de Anul Nou, fără pasageri, după care vor reveni în parc. Punctul de pornire: Parcul „Alunelul", sectorul Buiucani.

Celelalte troleibuze decorate cu luminițe circulă din data de 1 decembrie, pe mai multe linii de transport public și vor bucura locuitorii și oaspeții capitalei până în data de 14 ianuarie 2022.

Deja al treilea an consecutiv, Primăria Chișinău decorează unitățile de transport public în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram