externe

Doliu în lumea muzicii. S-a stins din viață artistul român Victor Socaciu

27 decembrie 2021, ora 17:57
Distribuie:

Doliu în lumea muzicii. Artistul și compozitorul Victor Socaciu a decedat la vârsta de 68 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de familia sa. Potrivit membrilor familiei, acesta ar fi suferit în trecut de un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate, scrie Digi24.

Victor Socaciu a fost autor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat. În ultima perioadă acesta a suferit mai multe complicații după ce s-a infectat cu COVID-19.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi”, scrie fica artistului pe rețelele de socializare.

În luna aprilie, Victor Socaciu a fost internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Cu câteva zile înainte de a fi diagnosticat și internat, Victor Socaciu participase la un festival de folk care s-a desfășurat online.

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, Victor Socaciu a organizat la Breaza festivalul „Om Bun”, festival care are loc încă din 1991. Organizatorii au respectat regulile impuse de autorităţi, astfel că evenimentul s-a desfăşurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram