internet&media

„Este un subiect epuizat”. Năstase, în platoul primei ediții „Freedom” din acest an, după ce a spus că ar fi interzis la TV8

12 ianuarie 2022, ora 09:20
Distribuie:

Fostul președinte al Partidului Platforma DA, consilierul municipal Andrei Năstase, a fost invitatul primei ediții „Freedom” cu Dorin Galben, din acest an, după „neînțelegerea” din luna decembrie, când a venit la emisiune, deși aceasta fusese contramandată pentru începutul anului 2022. Atunci, politicianul s-a supărat și a declarat public că ar fi interzis la TV8. 

Andrei Năstase a calificat incidentul de luna trecută ca fiind un subiect epuizat și chiar l-a tratat cu o doză de umor. 

„Când veneam astăzi aici, îmi priveam cravata și nevastă-mea zicea, poate îi dai un telefon lui Dorin și îl întrebi dacă de data asta e pe bune”, a spus fostul președinte al Platformei DA. 

„Pentru mine, cuvântul este cuvânt și sper că nu cer prea mult și de la alții același lucru. Nimic mai mult. A fost o neînțelegere, am văzut reacțiile, inclusunoiv ale r oameni mai specialiști ca mine în materie de televiziune. Eu zic că este un subiect epuizat, atâta timp cât am venit la dumneavoastră, pentru că au fost voci care spuneau: domnule, nu mai merge! - Dar de ce să nu merg? Nu merg nici pentru Dorin Galben, fiindcă nici el nu mă cheamă pentru el, dar pentru că acești oameni, care astăzi au hotărât să se uite la această emisiune , eu sunt aici”, a mai declarat Andrei Năstase. 

Moderatorul emisiunii „Freedom”, Dorin Galben i-a cerut personal scuze lui Andrei Năstase, în cadrul emisiunii. Anterior, jurnalistul a venit cu explicații după ce emisiunea cu Năstase nu a mai avut loc. Dorin Galben a precizat că Andrei Năstase fusese invitat cu mult timp înainte la „Freedom”, iar ulterior, s-a optat pentru un alt invitat. Năstase nu a fost anunțat, însă.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram