externe

Fiul lui Sinead O’Connor s-a sinucis la doar 17 ani. Anunțul a fost făcut chiar de artistă

09 ianuarie 2022, ora 09:27
Distribuie:

Cântăreața Sinead O’Connor a anunțat sâmbătă că fiul său, Shane, în vârstă de numai 17 ani, s-a sinucis. Anunțul artistei, în vârstă de 55 de ani, vine în contextul în care fiul acesteia fusese dat dispărut în cursul zilei de joi, Gândul.ro.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”, a scris cântăreața.

Adolescentul dispăruse încă de joi, iar polițiștii au făcut un apel la cetățeni să ofere informații pentru a-l găsi.

În timpul căutărilor, artista postase pe Twitter un mesaj către fiul său: „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog să nu-ți faci rău”.

Artista a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram