social

/FOTO/ Au fost renovate trei treceri subterane de pe șoșeaua Hâncești. Cum arată acum acestea

Foto: chisinau.md
11 ianuarie 2022, ora 17:00
Distribuie:

Marți, 11 ianuarie, au fost inaugurate cele trei pasaje subterane de pe șoseaua Hâncești care au fost renovate. Pentru lucrările de reparație au fost alocate din bugetul municipal aproximativ 4, 5 milioane de lei.

Reparația trecerilor subterane din preajma Gării Auto de Sud - Vest, șos. Hâncești, 143, șos. Hâncești, 178, stația terminus a troleibuzelor și cea din preajma Ministerului Apărării, șos. Hâncești, 86, constă în reparația scărilor, amenajarea rampelor de acces pentru persoanele cu necesităţi speciale și a copertinelor de la intrări, zugrăvirea pereților și a tavanelor, instalarea sistemului de iluminat, curăţarea rețelei de canalizare pluvială.

Prezent la evenimentul de inaugurare ale acestora, primarul Capitalei, Ion Ceban, a precizat că alte 3 pasaje pietonale subterane  din sectorul Botanica și Buiucani sunt în proces de reparație. 

Potrivit informațiilor oferite de către municipalitate, în ultimii 2 ani ani au fost reabilitate 9 din cele 20 obiective cu trecere subterană din Capitală. 

 

 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram