social

/FOTO/ Caravana de Crăciun a MAI a ajuns în nordul și sudul țării unde a fost așteptată de zeci de oameni

26 decembrie 2021, ora 10:05
Distribuie:

Caravana de Crăciun a Ministerului Afacerilor Interne a ajuns în nordul țării. Autospecialele au patrulat sâmbătă, 25 decembrie, în raioane Cahul, Soroca și Florești au putut admira autospecialele decorate cu luminițe și ghirlante.

Prilej de mare bucurie a fost pentru copii care nu au ezitat să exploreze mașinile pompierilor și salvatorilor. Micuții au avut parte și de o prezentare a tehnicii de intervenție, iar la sfârșit au primit daruri.

Localnicii au făcut poze cu salvatorii și echipamentul tehnic și au primit recomandări din parte specialiștilor referitor la situațiile de risc care pot apărea și cum pot fi evitate.

Сaravana de Crăciun a MAI a fost demarată, pe data de 24 decembrie în municipiul Chișnău, la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Acțiunea are drept scop de a sensibiliza cetăţenii asupra respectării regulilor antiincendiare și de siguranță în perioada sărbătorilor de iarnă, dar şi de a oferi bucurie oamenilor din Republica Moldova. 

Evenimentul se desfășoară tradițional pentru al șaselea an consecutiv.

 

 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram