timp liber

/FOTO/ Dinu Plângău, fotografie emoționată cu fiul său în brațe. „ Fie ca în 2022 să vărsați doar lacrimi de bucurie!”

31 decembrie 2021, ora 16:08
Distribuie:

Pentru fostul deputat de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, anul 2021 a fost plin cu de toate. A preluat conducerea interimară a formațiunii politice, după demisia lui Andrei Năstase. 

Totodată, politicianul și-a pierdut, din nefericire, tatăl și a devenit la rândul său părinte. Soția lui Dinu Plîngău a născut în luna noiembrie un băiat, pe care cuplul l-a numit Dorian. Cu puțin timp în urmă, președintele interimar al Platformei DA a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie emoționantă cu micuțul în brațe. Imagina a fost însoțită și de un mesaj. 

Sursa foto: Facebook/ Dinu Plîngău

 

„2021 - anul care mi l-a furat pe tata, iar la scurt timp, am devenit eu tată. Viața, aşa cum este, cu dureri şi bucurii. Fie ca în 2022 să vărsați doar lacrimi de bucurie!”, a scris Dinu Plîngău în dreptul imaginii. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram