timp liber

/FOTO/ Gest emoționant! Doi soți din Rusia au decis să salveze tigrii abandonați și au deschis un adăpost pentru aceștia

Foto: Profimedia Images
04 ianuarie 2022, ora 19:54
Distribuie:

Doi soți din Rusia au decis să salveze animalele abandonate și au deschis un adăpost pentru tigrii siberieni. Cei doi au înființat centrul de salvare pentru feline mari Tiger's Home, care se află la marginea celui mai mare oraș din Siberia, scrie Digi24.ro.

Dmitry Kim de specialitate dresor, și soția sa Yana Oleinik, de profesie veterinar, au renunțat la viața de oraș și la tot confortul și s-au mutat în două rulote. 

Soții au renunțat la alte plăceri pentru a le oferi adăpost puilor de tigri siberieni orfani sau abandonați, dar și adulților aflați în dificultate. Cei doi soți au salvat primul tigru în urmă cu 6 ani. 

Renunțând la joburi, cei doi își câștigă acum existența din YouTube, unde postează filmări cu felinele de care au grijă.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram