timp liber

/FOTO/ O femeie din Indonezia, biciuită de 100 de ori după ce și-a înșelat soțul. Câte lovituri a primit partenerul ei

14 ianuarie 2022, ora 13:41
Distribuie:

O femeie din Indonezia a fost biciuită de 100 de ori după ce a mărturisit că și-a înșelat soțul. În schimb, partenerul ei, de asemenea căsătorit, care a negat acuzațiile, a primit doar 15 lovituri. Judecătorilor le-a fost mai greu să-l condamne pe bărbatul căsătorit, deoarece acesta a negat fapta.

 „În timpul procesului, el nu a recunoscut nimic, negând toate acuzațiile. Astfel, judecătorii nu pot dovedi dacă el este vinovat”, a declarat șeful secției de investigații.

Inițial a fost condamnat la 30 de bice, dar după o contestație la Curtea Supremă Sharia din Aceh, pedeapsa i-a fost redusă la 15. Biciuirea femeii a avut loc joi, 13 ianuarie în provincia conservatoare Aceh. Acțiunile au fost întrerupte pentru o scurtă pauză pentru că femeia nu a suportat durerile, potrivit unui reporter local, scrie dailymail.

Regiunea Aceh din vestul Indoneziei este singura regiune cu majoritate musulmană, care a impus legea islamică ce permite biciuirea pentru acuzații, inclusiv jocuri de noroc, adulter, consum de alcool și sex homosexual. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram