social

/FOTO/ Șefa Statului a premiat câștigătorii concursului „Cel mai original și creativ Pom de Crăciun”

30 decembrie 2021, ora 18:51
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a premiat câștigătorii concursului „Cel mai original și creativ Pom de Crăciun” ediția 2021. Echipele câștigătoare au adunat cele mai multe voturi din totalul de peste 90 de fotografii expediate în ultimele săptămâni pe adresa Președinției în cadrul acțiunii „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!“.

Am apreciat, împreună cu colegii, ingeniozitatea lui Alexandru Pătraș din satul Pohoarna, raionul Șoldănești, care a creat un Pom de Crăciun din conuri de pin, dar și creativitatea echipei de la Biblioteca Publică din Mândrești, Telenești, care împreună cu meșterul popular Olga Ropot a făcut un brad din cărți. I-am cunoscut și pe elevii Gimnaziului din Zăicana, Criuleni, al căror brad din baloane colorate este parte a campaniei de caritate ,,Din inimă pentru Adrian””, se arată într-un mesaj postat de șefa Statului.

Președinta a mai menționat că echipei de la Zăicana i s-a alăturat și Adrian Portărescu, căruia îi este dedicată această campanie. Adrian a fost diagnosticat cu limfom Hodgkin, acum un an, iar pentru a se trata are nevoie de peste 18 mii de euro.

„I-am urat multă sănătate și i-am spus că am sesizat Ministerul Sănătății cu privire la problema sa de sănătate și că sperăm că va fi găsită o soluție pentru a-l ajuta. I-am felicitat pentru efortul depus la crearea unui Pom de Crăciun original și le-am mulțumit pentru implicarea activă, de la mic la mare, în viața comunității lor. De fiecare dintre noi depinde cum va arăta satul sau orașul în care trăim”.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram