/FOTO/ Сezar, câinele Poliției de Frontieră, la final de carieră. Patrupedul „s-a pensionat” și a ajuns în grija unui polițist de frontieră

05 ianuarie 2022, ora 13:44
Distribuie:

Moment emoționant la sectorul Poliției de Frontieră Basarabeasca. Cezar, un câine care și-a dedicat șapte ani cu devotament supravegherii frontierei de stat, a ajuns la final de carieră.

Patrupedul s-a despărțit de colegii săi, dar nu și de cel care de ani buni l-a crescut, având grijă ca acesta să fie dresat în cele mai bune condiții. 

Astfel, începând de astăzi, Cezar rămâne a fi paza familiei polițistului de frontieră Nicolaev, care l-a luat în adopție pe ciobănescul german.

În cariera sa, patrupedul a fost implicat în diverse acțiuni de căutare a persoanelor rătăcite în zona de frontieră sau a celor care încălcau frontiera de stat,cu scop de migrare ilegală. 

Totodată, câinele era implicat și în căutarea făptașilor, atunci când în localitățile din apropiere aveau loc furturi sau alte ilegalități.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram