social

/FOTO/ Vânt puternic în Capitală: Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ

Foto simbol
15 ianuarie 2022, ora 09:03
Distribuie:

Vântul puternic de noaptea trecută a făcut dezordine în Capitală. Mai mulți copaci au fost doborâți, iar zeci de crengi au fost rupe de rafale de vânt. Pentru a elibera drumul de ramurile căzute pe trotuare a fost solicitat ajutorul muncitorilor de la Spații Verzi.

Pompierii au avut misiunea să intervină pe strada Nicolae Costin nr.6/1 pentru a înlătura o placă metalică de pe un bloc de locuit care risca să cadă în gol.

Cu un mesaj a venit și primarul Capitalei pe una din paginile sale de socializarea unde a îndemnat cetățenii să fie prudenți și să își parcheze mașinile în locuri sigure.

Tot din cauza condițiilor meteo în seara zilei de 14 ianuarie au rămas parțial deconectate de la energia electrică 33 de localități din 10 raioane.

Intervenția salvatorilor a fost necesară  și pentru defrișarea arborilor în  raioanele Drochia, Dondușeni, Nisporeni, Călărași, Anenii Noi și Hâncești. Ispectoratul Național continuare să monitorizeze situația în țară.  

În caz de necesitate sau urgență cetățenii sunt îndemnață să apeleze la 112 sau 022-22-22-67 - Dispeceratul Central Municipal.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele zile vom avea parte de vânt puternic și temperaturi scăzute.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram